Onze opstappers, Melinda en Sebas, vliegen vanaf Maurice Bishop International AirPort na twee weken aan boord weer terug naar huis. Dit vliegveld ligt op het zuid west puntje van Grenada. Afgelopen dagen hebben we Tobago Cays en omstreken met ze verkend. Vanaf Union eiland terug reizen naar Grenada bleek niet mogelijk, de veerpont gaat te laat en vliegen was ook geen optie. Per taxibusje het hele eiland over was ook niet echt aantrekkelijk. Dus varen we even wat mijltjes naar het zuiden. Wel weer wat uurtjes doorbrengen bij Customs en Immigration. Uitklaren op Union Island (St. Vincent) en inklaren op Carriacou (Grenada). Krappe, warme kantoortjes waar met carbon vele gekleurde, onduidelijke formulieren en bonnetjes worden geproduceerd met gewichtige stempels en paraafjes. Na het afrekenen krijg je een exemplaar mee die je weer nodig hebt aan de overkant. Er staat een stevige wind uit het oost noord oosten dus de mijlen vliegen onder de kiel door. Even terug naar af en dan w
eer naar het noorden. Wel weer even uitklaren en inklaren.