Golf van Biskaje, twee nachtjes, een klein oversteekje vergeleken met voorgaande. Omdat het voorlopig de laatste meerdaagse trip wordt zou het leuk zijn als de wind een beetje uit de goede hoek zou komen. Na onze aankomst in Spanje zijn we het weer uiteraard blijven volgen. Waar blijft dat laag waar we op mee kunnen liften naar Frankrijk of Engeland? Zit er voorlopig niet in… Woensdag vertrekken misschien? Wind gaat dinsdagnacht van oost via zuid naar west, eerste 100Mijl zou lekker moeten lopen. Daarna voor ons, voor het mooi, iets te weinig wind, laatste stuk is aan de wind…. We gaan er voor!
Vanmorgen dus vroeg wakker, het was nog donker toen we de baai van Cedeira uitvoeren. Bij opkomende zon, tussen de Spaanse vissers door, naar diep water. De Spaanse kust verdwijnt snel achter ons in de ochtendnevel. Alle zeilen bij, op naar Camaret sur Mer, Bretagne, France.