Vandaag was voorlopig onze laatste werkdag. Afscheid voor 15 maanden genomen van onze collega’s en de vertrouwde werkomgeving. Het is bijzonder voor ons om te zien hoe iedereen enthousiast en geïnteresseerd met ons meeleeft.

Volgende stap is resetten. Overschakelen in de vakantie mode. Gaat zeker lukken want we hebben er enorm veel zin in en de komende dagen, tot het vertrek vanuit Vlissingen, zijn goed gevuld en dat helpt. Tevens de website ook gereset. Dat wil zeggen de posities die we de afgelopen weken doorgestuurd hebben zijn gewist. Komende dagen zal je ons, als de techniek ons niet in de steek laat, “binnendoor” zien varen naar de Michiel de Ruijterhaven in het centrum van Vlissingen.

Afgelopen weken zijn de laatste punten van de “to do list”, die de afgelopen maanden zo overduidelijk op de kaartentafel heeft gelegen, afgehandeld. Nog even de laatste vaccinaties gehaald bij de Travel Clinic van het Havenziekenhuis, proviand aan boord gehaald en vooral alles een plaatsje gegeven aan boord.