Het bijwerken van het reisverslag is op de BVI helaas niet gelukt. Wij zijn in Nederland ernstig verwend met een supersnel internet wat overal beschikbaar is. Helaas is dit zeker niet het geval in de Carib. Natuurlijk is het technisch ook een uitdaging om dit te realiseren op de eilanden. Soms konden we even WiFi oppikken als we bij een resort lagen maar meestal was dit grondig afgegrendeld. Een enkele keer kunnen internetten bij een Mc Donalds, jazeker die heb je in de Carib ook.., maar de beschikbaarheid en zeker de snelheid is niet toereikend om b.v. foto’s te uploaden. Een simmetje kopen en even internetten via het gsm netwerk hebben we kunnen doen op Tobago en op St. Maarten. Ook niet erg betrouwbaar en zeker niet snel maar wel gewoon relaxt aan boord. Op de BVI zijn ze prijstechnisch een beetje in de war. Waarschijnlijk een gevolg van het toerisme wat hier een enorme vlucht heeft genomen.
$30 om even via WiFi te mogen internetten zagen we niet zitten. Dus, de foto’s en de verhalen van de BVI houden jullie nog te goed.