Twee weken geleden vertrokken uit Vlissingen en nu liggen we in La Coruña, Galicië, Spanje. Afgelopen vrijdagochtend 0m 09:00 vertrokken uit Camaret sur Mer.  Vandaag zondag 0m 12:00 aangekomen in de jachthaven van La Coruña. Een afstand van zo’n 350 Mijl in 51 uur. Niet slecht voor een schip van 23 ton. We hadden de vrijdag en zaterdag dan ook een stevige noorden wind waardoor het prima zeilen was. Zo nu en dan een bui die we mooi konden omzeilen. De nachten waren helder en het was bijna volle maan. Het is dan zo licht dat je er een boek bij kunt lezen. In de Golf van Biskaje zijn we regelmatig vergezeld door diverse dolfijnen. Ook kwam er een forse walvis voor de Novatrix langs zwemmen. We hadden al diverse fonteinen van deze zoogdieren gezien op enige afstand. Nu even lekker door deze mooie stad wandelen en fietsen. Woensdag gaan we weer de zee op.

Dolfijnen rond de boeg

Dolfijnen rond de boeg

Ondergaande zon

Ondergaande zon